Baba

Hatalmas frizurája miatt lett TikTok-sztár a baba

A Willow nevű kisbabát a Stranger Things egyik karakteréhez, Steve Harringtonhoz hasonlítják a haja miatt.
2022. Augusztus 17.
A kép illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Dús, barna hajának köszönhetően lett TikTok-on szenzáció egy hat hónapos baba, írja a Kidspot, ahol a babáról készült képeket is osztottak meg.

A kis Willow lenyűgöző fürtjeit a Stranger Things című sorozat egyik népszerű karakterének, a hajára mindig igényes Steve Harrington frizurájához hasonlították.

A kislány édesanyja, Hannah Beddows babája születésekor, majd néhány hónappal később készült képeket osztott meg. Willow sötétbarna, dús hajjal jött világra, de Hannah azt gondolta, hogy a haja nagy része kihullik majd. De nem így lett.

A TikTok-on alig hiszik el a hasonlóságot a baba és a Stranger Things színésze között. “Steve Harrington, te vagy az?” – írta valaki, míg más humorosan hozzátette: “Álmodom, vagy te vagy az, Harrington?”. Több hasonló kommentet kapott a kis Willow a haja miatt a videó alatt, ami jelenleg közel 13 millió megtekintésnél jár.

A kisbabák születhetnek teljesen tar fejecskével, de akár dús frizurával, vagy éppen göndörödő loknikkal is. Ha a baba hajjal is jött világra, élete első hónapjaiban még változhat a haja színe, szerkezete, sőt az egész ki is hullhat, majd helyette a korábbitól teljesen eltérő tincsei is nőhetnek.